Zuid Franse wijn bestellen

De allerlekkerste franse wijnen

Een Franse wijn is helemaal bijzonder: zij heeft nét dat beetje meer. En daar doen de Fransen wat voor. Een Franse wet zegt namelijk dat wijn uit het sap van verse, of anders gedroogde druiven bereid moet worden. Dan pas mag deze wijn als échte Franse wijn betiteld worden. De Fransen besteden veel aandacht aan deze bijzondere drank en dat is dan ook te merken. Van rode tot witte wijn: stuk voor stuk wordt de wijn bereid met de grootste zorg en aandacht. Logischerwijs kunnen onze klanten dan ook rekenen op de garantie tot een beste en zeer goede wijn. Want wij bieden enkel de allerlekkerste franse wijnen.


Soorten Franse wijnen

Wilt u deze franse wijn bestellen via het internet? Dat is mogelijk bij NAN. Binnen onze collectie treft u namelijk diverse soorten smaakvolle Franse wijn. Omdat wij graag al onze klanten tevreden willen stellen, kunt u bij ons franse wijn bestellen van verschillende leveranciers, soorten en smaken. Daarnaast beschikt NAN Wijn over wekelijks variërend aanbod en daar in steeds vernieuwende aanbiedingen. Op deze manier wordt onze franse wijn nooit saai en kunt u eindeloos proeven en ontdekken als het gaat om de smaak van franse wijn. Houd onze webshop in de gaten voor nieuwe aanbiedingen betreffende franse wijn, of wordt op de hoogte gehouden middels onze nieuwsbrief. De volgende dag in huis Van Paul Mas tot Chateau de Campuget: in onze webshop vindt u verschillende kwalitatieve wijnen van Franse bodem.


de allerbeste wijnsoorten

Bij NAN Wijn kunt u alleen genieten van de allerbeste wijnsoorten. Want kwaliteit, smaak en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Daarnaast bieden wij onze klanten graag de mogelijkheid franse wijn te bestellen en hier zo snel mogelijk van te kunnen genieten. Zo kunt u bijvoorbeeld, nadat u hebt gekozen tot het plaatsen van een bestelling via onze website, binnen 24 uur genieten van de franse wijn naar keuze. Wanneer de bestelling voor 16:00 bij ons is binnengekomen, wordt deze namelijk al de volgende werkdag bij u thuis afgeleverd. Zo kunt u snel genieten van de door u uitgekozen, aantrekkelijk lekkere wijn. Betreft het totaalbedrag van uw bestelling meer dan €100? Dan krijgt u van ons de verzendkosten gratis. Ontdek de voordelen van wijn bij NAN en neem een kijkje binnen onze webshop.

Pagina 1 van 2