Leuk dat je meer wilt weten over onze wijnwinkel Nan.

 

Sinds december 2001 is NAN Wijnen gevestigd op de hoek van de Emmastraat/Valeriusstraat in Amsterdam-Zuid. Daarvoor was NAN 30 jaar lang een bekende delicatessenzaak in de Cornelis Schuytstraat.

 

Advies
Advies staat bij ons hoog in het vaandel. Nu is het zo dat geen twee mensen hetzelfde zijn en zo is dat eigenlijk ook met het waarderen van wijn. Wij kennen onze wijnen en delen graag onze kennis en passie met onze klanten. Het doel is om de klant te helpen bij het uitkiezen van een geschikte wijn die past bij het persoonlijke smaakprofiel.

 

Onze wijnen
Wij zijn onafhankelijk en kunnen daardoor ons gehele eigen assortiment samenstellen. Het hele jaar door zijn wij op zoek naar wijnen met de beste prijs/kwaliteit verhouding, vernieuwende wijnen om de klant te verassen en bekende hoogwaardige wijnen. Wij verkopen wijn uit bekende en minder bekende landen en streken.

 

Bestellen
In onze webshop bestel je jouw favoriete wijnen snel en gemakkelijk. Als de wijn op voorraad is verzenden we deze vaak de eerstvolgende werkdag. Wij proberen onze webshop zo up to date mogelijk te houden, maar kun je jouw wijn niet vinden? Neem dan contact met ons op.


Onze winkel:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2023 NAN - Powered by Lightspeed
Visa Electron iDEAL MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash Bank transfer