Rose bestellen

Heerlijke rose wijnen

..voor als het een heerlijke rose moet zijn! Wilt u een goede rose bestellen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse lekkere soorten rose, met de beste smaak en van uiterst hoogstaande kwaliteit. Binnen onze webshop beschikt u over een zeer groot aanbod en keuzemogelijkheden en daarmee vindt u gegarandeerd de rose die bij u past. Geniet van een heerlijke rose en bestel deze online bij NAN.


Betaalbaar en kwalitatief

Onze rose en andere dranken zijn van hoge kwaliteit. Wij bieden namelijk enkel hoogstaande en een kwalitatief aanbod zodat onze klanten altijd de beste rose bestellen. Want dit staat bij ons voorop. Een ander bijkomend voordeel: een goede fles hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Want bij een fijne rose hoort in onze ogen ook een fijne prijs. En daarvoor zit u goed bij NAN. Of u nou op zoek bent naar een fles rose voor tijdens een feestje, in de avonduurtjes of als cadeau: u treft een ruim keuze-aanbod binnen onze webshop en zo de rose waar u naar op zoek bent. Op deze manier is een fles rose bestellen leuk, lekker en gemakkelijk. Gaat u voor een rose van NAN, dan geniet u van een kwalitatieve wijn tegen een betaalbare prijs. Voor meer informatie over de rose- en wijnsoorten, bekijk onze collectie.


Kwaliteits rosé

Het grote voordeel van NAN, is dat elke klant vindt waar hij of zij naar op zoek is. Vanwege ons grote aanbod in rose en andere wijnen, kunnen wij onze klanten de garantie bieden voor het vinden van de perfecte wijn voor een ideale gelegenheid. En die is er natuurlijk altijd. Want wie wil nou niet genieten van een heerlijke rose? Ontdek zelf de heerlijke smaak van onze rose en andere wijnen en bestel nu een fles kwaliteitswijn. Een aantrekkelijke smaak en een minstens zo aantrekkelijke prijs. Dat moet er één van NAN zijn.


Snelle voordelige verzending

Naast een goede wijn vinden wij een goede service minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij wekelijks nieuwe aanbiedingen, speciaal voor onze trouwe én nieuwe klanten. Is uw bestelling voor 16:00 uur geplaatst? Dan heeft u uw rose de volgende dag al in huis. Dit is ideaal voor last-minute feestjes of als cadeau voor die verjaardag die u was vergeten. Betreft het totaalbedrag van uw bestelling meer dan €100? Dan krijgt u de verzendkosten gratis van ons.