Wijn voor de feestdagen laten bezorgen

Wijn voor de feestdagen koop je via nan-wijn.nl
De feestdagen staan voor de deur. Dat is ieder jaar de periode waarin we vooral veel gezelligheid opzoeken met familie en vrienden. December is ook een periode waarin we ons op culinair gebied geheel kunnen uitleven. De winkels liggen vol met de meest geweldige producten die vaak alleen tijdens deze periode te koop zijn, en in menig huishouden kan de amateur kok zijn hart ophalen. Deze gerechten worden natuurlijk opgeluisterd met een goede en passende wijn. Voor ieder moment is een juiste wijn beschikbaar. Op het nu gaat om een eetlustopwekkende aperitief, een goede wijn die het diner begeleid, of een feestelijke wijn voor bijvoorbeeld de jaarwisseling, voor ieder bijzonder moment kan Nan-wijn een passende wijn bezorgen.
Nan-wijn heeft namelijk al een zeer fraaie en uitgebreide selectie gemaakt van de vele soorten wijnen die er jaarlijks beschikbaar komen. Hiermee wordt de klant veel werk uit handen genomen. Door de jarenlange ervaring kiezen ze voor de beste wijnen en de beste prijzen. Bestellen gaat eenvoudig online waarna u de wijn laat bezorgen. Een bestelling voor 16.00 zal de volgende dag al op tafel kunnen staan. Bij Nan-wijn geld het principe dat de klant een hoge staffelkorting ontvangt bij een groter aantal bestelde flessen.
Nan-wijn heeft een zeer compleet assortiment. Niet alleen zijn er witte en rode wijnen verkrijgbaar, maar ook rosé, rode port, prosecco en champagne zijn volop aanwezig. Een speciale categorie voor deze maanden zijn de zogenaamde winterwijnen; wijnen die door hun smaak en kracht speciaal geschikt zijn voor de donkere en koudere dagen. Wijnen die zeer goed passen bij de aankomende feestdagen.
Kopen via Nan-wijn betekend ook dat er niet alleen wijnen uit de oude wereld, zoals Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland te koop zijn, maar ook wijnen uit de opkomende markten Chili en Argentinië. Tevens is er bijzondere aandacht voor biologische wijnen.
Nieuwe klanten zullen zich eenmalig registreren om een persoonlijke account aan te maken. Via dit persoonlijke account zijn eerdere bestellingen terug te vinden en kan er een verlanglijst worden bijgehouden. Hierdoor zal de klant altijd als eerste de mogelijkheid krijgen om zijn favoriete wijn te bemachtigen wanneer deze in de verkoop komt.