Wijn bestellen online, welke voordelen?

Vandaag de dag kunt u alles wel online bestellen, zo ook verschillende soorten wijnen. Het is niet gek dat iedereen tegenwoordig alles online besteld, want hierdoor hoeft u niet de deur uit en kunt u binnen enkele minuten iets online bestellen, waar u anders veel langer voor kwijt bent. Bent u op zoek naar een bepaalde wijn, dan bent u bij NAN op de juiste plaats. Wij hebben voor u met veel zorg, deskundigheid en passie een selectie gemaakt van vele soorten wijn uit de hele wereld. Voor elke wijnliefhebber is er keus, of u nou van bijvoorbeeld Franse of Argentijnse wijn houdt.


Voordelen

Door bij NAN uw wijn(en) te bestellen kunt u profiteren van een van de vele voordelen die het nog aantrekkelijker maken om een doos wijn te laten bezorgen. Ten eerste kunt u elke week de nieuwe aanbiedingen vinden die speciaal voor u uitgekozen zijn. Als u bij ons heeft besteld dan wordt het de volgende dag aan uw deur bezorgd. Bij een bestelling van € 100, - euro of meer hoeft u geen verzendkosten te betalen. Daarnaast kunt u eenvoudig en veilig betalen met bijvoorbeeld IDEAL of creditcard. Neem daarom in alle rust eens een kijkje op onze website. Bij vragen over een bepaalde wijn of over het bestellen kunt u altijd telefonisch of online contact met ons opnemen. Wij helpen u namelijk graag verder zodat u in alle tevredenheid een bestelling bij ons kunt plaatsen.


Betaling en verzending

Wanneer u een bestelling bij NAN heeft geplaatst, zal de wijn zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd worden. Dit is afhankelijk van de voorraad en welke wijn u heeft besteld, maar in de meeste gevallen is de verwachtte levertijd binnen 1 dag. De precieze levertijd kunt u bij de specifieke wijn vinden. er wordt voor gezorgd dat de wijnen altijd goed worden ingepakt zodat de wijn in goede staat ontvangen kan worden. Na de bestelling te hebben afgerond ontvangt u een e-mail met een Track & Trace code, zodat u precies weet wanneer de wijn bij u bezorgt zal worden.

Een en al voordeel dus bij NAN! Twijfel daarom niet en bestel nu en geniet al morgen van uw favoriete wijn!

Wijn bestellen online