Kwaliteitswijnen kopen

Kwaliteitswijnen kopen?Om een lekker wijntje te drinken wordt het tegenwoordig wel steeds makkelijker om deze in huis te halen. De deur uitgaan hoeft niet meer. En met tassen zware wijnflessen door een winkelcentrum sjouwen is ook niet meer nodig.
Het is tegenwoordig heel goed mogelijk om on-line een paar flesjes wijn aan te schaffen. De wijnen op de website staan vakkundig beschreven en er is voor iedereen en elke gelegenheid een passende wijn te vinden.
Er is een groot assortiment te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Op de website is alles overzichtelijk te zien en wanneer er meerdere flessen worden besteld geeft dit een flinke korting.
Wanneer er voor 16.00 uur wordt besteld heeft U de volgende dag de wijn in huis. Dan moet deze uiteraard wel op voorraad zijn.
Het is misschien handig om een account aan te maken dan kunt U altijd zien wat er gekocht is en er kan een verlanglijstje worden bijgehouden.
In de webshop hebben wij veel verschillende wijnen te koop. Hieronder een paar wijnen waar veel vraag naar is.

De zomerse wijnen


In de zomer drinken we wijn op een andere manier dan in de winter. Een heerlijk licht zomers wijntje is prima te combineren met een zomerbarbeque en zomerse salades. Goed te combineren met zomerse gerechten:

Cabernet Sauvignon Rose 2013
Deze heerlijke lichte wijn. Heeft een geur van kersen, pruimen en frambozen. Iedereen vindt deze wijn lekker. Heeft een fijne, zachte nasmaak. Een echt lekker wijntje om op een zomerse avond te drinken..

Prosa Spumante rosato
Heeft een prachtige, diep-roze kleur en is gemaakt van de prosecco en de pinot nero druiven. De smaak geeft nuances van bosvruchten. Een feestelijk aperitief om samen met vrienden te drinken. In onze webshop voor een scherpe prijs te koop. Koopt U meerdere flessen dan krijgt U een geweldige korting.

AIX Rosé 2014
Deze met 2 x goud onderscheiden wijn is erg populair in de horeca. Vooral de top-horeca is erg gecharmeerd van deze rosé. Deze wijn is het lekkerst op een temperatuur van 10 graden en kan goed samengaan met vis en salades. Maar ook bij pasta is het een heerlijk aperitief.

Wijn met kwaliteit


De zomerse wijnen zijn van een uitmuntende kwaliteit. De webshop heeft heen heleboel kwaliteitswijnen. Ook on-line te bestellen zijn:
  • Rode port en witte wijnen
  • Prosecco en champagne
  • Groot assortiment rode wijnen
Onze wijnen komen o.a. uit Italië, Duitsland, Spanje en Chili.

Ga voor meer informatie en bestellingen naar onze website en profiteer van hoge staffelkortingen. Lees meer>kwaliteitswijnen