Kwaliteitswijn met korting

Wijn maken is geen kunst, maar hard werken en vooral zorgen voor een continu proces, zodat de kwaliteit van een wijn vastgehouden kan worden. Degene, die wel eens een goedkoop wijntje geprobeerd heeft, weet als geen ander dat het verschil met een echte kwaliteitswijn gigantisch is. Te vaak denken mensen dat een kwaliteitswijn duur is en kiezen daarom voor een mindere wijn. Het prijsverschil is echter veel kleiner dan je denkt.

Nan wijn
Bij nan-wijn.nl koop je al voor een leuk bedrag een prachtige wijn van een prima kwaliteit. Er zijn een paar stappen die kunnen helpen de juiste wijn te kiezen.
1. Welke wijn je het lekkerst vindt. Rood, wit of rosé.
2. Kies de soort druif of de regio. Er zit veel verschil tussen een Bordeaux en een Blauwe Bourgondiër, terwijl van beide soorten uitstekende wijnen te koop zijn.
3. Is het land van herkomst van belang? Waar de een kiest voor een Italiaanse wijn, zal de ander eerder een vaak wat zwaardere Spaanse nemen.
4. Tegenwoordig kun je steeds vaker kiezen uit biologisch geproduceerde wijnen.
5. Natuurlijk speelt de prijs een rol, maar door gebruik te maken van de aangeboden kortingen, kan die interessanter worden.

Genieten
Wijn drinken is genieten van het leven. Een stukje lekkere kaas of worst, een paar olijven of noten passen uitstekend bij een mooie wijn. Bijvoorbeeld bij een elegante, droge en zeer smaalvolle Soave Classico of bij een Bourgogne Rouge Pinoit Noir 2011. Zo past een fraaie Riesling uit de Elzas uitstekend bij een zomerse avond. De frisse, uitgesproken smaakvolle wijn kan overigens eveneens prima ingezet worden bij een maaltijd, zoals de befaamde Elzasser zuurkool. Gelukkig biedt nan-wijn.nl prachtige wijnen van over de hele wereld, zodat er altijd wel een is die past.

Kortingen
Dankzij de aantrekkelijke kortingen worden de wijnen van nan-wijn.nl zeer betaalbaar. Op een donkerrode Nero d'Avola 2013 van 4,95€ per fles wordt bij aankoop van 12 flessen een korting van 8% aangeboden, waardoor de fles 4,54€ inclusief BTW gaat kosten. Verder geldt dat bij bestellingen boven de 100€ geen verzendkosten in rekening gebracht worden en dat alles op alles gezet wordt om de wijn, mits op dat moment in voorraad, de volgende dag al te leveren. Dus ook voor een feestje het overwegen waard, waarbij de diverse champagnoises zeker aandacht verdienen. Overigens is het een prima idee om samen met vrienden wijn te bestellen, om op die manier gebruik te maken van de staffelkorting, waardoor de prijs nog aantrekkelijker wordt.

Kwaliteitswijn met korting