Goedkope wijn online bestellen?

Bestel nu goedkope wijn bij NAN. Naast dat wij een winkel hebben, gevestigd op de hoek van de Emmastraat/Valeriusstraat in Amsterdam-Zuid kunt u bij ons ook wijnen online bestellen. Zo hoeft u de deur niet meer uit en kunt u binnen enkele minuten uw bestelling hebben gedaan. Want waarom zou u nog op pad gaan om wijnen te kopen i.p.v. dat dit ook eenvoudig thuis kan? In de gemiddelde wijnwinkel kan men u net zoveel vertellen als dat er online te vinden is. De verkoper kan u adviseren, maar u kunt zelf niet de wijn proeven. Op onze website hebben wij een uitgebreid aanbod in diverse wijnsoorten en kunt u precies vinden waar de wijn vandaan komt, waarvan de wijn gemaakt is en waar het naar smaakt. Op die manier krijgt u zelfs meer informatie dan dat u zal krijgen in een winkel.

Op de website van NAN zijn wijnen te vinden voor een aantrekkelijke marktprijs. Wanneer u meerdere producten in de winkelmand heeft zal de totaalprijs worden weergegeven. Als u een groter aantal besteld zal u kunnen genieten van een hoge staffelkorting. Wanneer u besteld voor 16:00 zal u het volgende dag netjes thuis afgeleverd krijgen. Een tip is om met uw vrienden of andere kennissen wijnen te bestellen zodat u van een zogenoemde staffelkorting kunt profiteren. Wilt u meer informatie vinden over een specifieke wijn? Dan kunt u de productpagina bezoeken waar meer informatie is te vinden.

Zoekt u een rode wijn, witte wijn of een goede rosé? Dan zit u op het goede adres, want NAN heeft het allemaal. Er worden wijnen geleverd uit landen zoals Frankrijk, Duitsland, Italië, Chili, Argentinië en Spanje. Maar ook zijn er verschillende soorten port, champagne en Prosecco op de website te vinden.

Elke week zullen er op de website andere wijnen in de aanbieding zijn. Houd daarom de website goed in de gaten! Daarnaast hebben we proefpakketten ter beschikking zodat u kunt ontdekken naar de fantastische wijnen die bij NAN te verkrijgen zijn.

Bij NAN kunt u altijd rekenen op een goed advies, of het nou voor een feestelijke gelegenheid is of lekker thuis bij het avondeten. U kunt ons telefonisch en via de mail bereiken.

Goedkope wijn online bestellen