Argentijnse wijnen bestellen

Argentinië is het land van passie, de tango en vurige liefde. Hier past een goede wijn perfect bij. Het is daarom niet vreemd dat Argentinië op de vijfde plaats van de wijnproducerende landen ter wereld staat. Het Argentijnse klimaat is uitermate geschikt om goede druiven in te laten groeien. Door slim met de handel om te gaan én natuurlijk door een goede kwaliteit wijn te produceren, heeft de Argentijnse wijn aan steeds meer internationale allure gewonnen.

De invloed van het klimaat

Het klimaat waarin een druivenras wordt gekweekt, is van grote invloed op de smaak die u uiteindelijk in de wijn terug proeft. De Spanjaarden die de wijnbouw in 1541 naar Argentinië brachten, waren zich hier al van bewust. Tot op de dag van vandaag blijkt dat het opzetten van de Argentijnse wijnbouw een goede zet is geweest. Vooral het gebied aan de voet van het Andesgebergte heeft de ideale grond en goede weersomstandigheden. Het zonnige en droge klimaat zorgt voor smaakvolle druiven die zeer geschikt zijn om tot wijn geperst te worden. Juist doordat het klimaat er zo anders is dan in Frankrijk of Italië, krijgen de druiven een unieke smaak mee.

De Argentijnse smaakbeleving
Uw keuze voor een goede wijn is altijd afhankelijk van uw persoonlijke smaak. De een heeft de voorkeur voor een wat subtielere smaak, terwijl de ander graag een meer intense wijn drinkt. Bij NAN Wijnen koopt u de lekkerste Argentijnse wijnen. Kies voor een lekkere Chardonnay of ga voor de Argentijnse Malbec. Elke Argentijnse wijnsoort heeft een geheel eigen smaakbeleving. Er is altijd iets wat past bij uw persoonlijke voorkeur.

De ervaring van NAN Wijnen
Sommige gelegenheden vragen nu eenmaal om een goed glas wijn. Met de kwaliteit van onze Argentijnse wijnen zit u nooit verkeerd. Bestel bij NAN Wijnen de wijn van uw keuze. Toch kan het zijn dat u nog niet helemaal zeker bent waar u voor moet kiezen. Heeft u een bepaald gerecht in gedachten en weet u niet zo goed welke wijn u daar bij moet serveren? De specialisten van NAN Wijnen adviseren u en weten uw persoonlijke smaak om te zetten in de beste wijnkeuze. Onze liefde voor deze dranksoort proeft u terug in onze kwaliteitswijnen. Laat u verrassen en geniet van de pure smaak van wijn.